Izbornik+

O nama

TERRA PLANT d.o.o.

 

Tvrtka TERRA PLANT d.o.o je osnovana 1998 godine u Zagrebu, u potpunom je privatnom vlasništu, sa osnovnom misijom projektiranja i nadzora u građevinarstvu. Razvojem tržišta proširila se vizija poslovanja.

Angažmanom i uzastopnim upornim radom, kao i prepoznatljivošću partnera, tvrtka je sva iskustva iz segmenta projektiranja, pretočila i u segment izgradnje objekata.

Misija tvrtke je biti prepoznatljiv kvalitetom izgradnje među malim i srednjim građevinskim tvrtkama u Hrvatskoj u segmentu individualne gradnje, gradnje manjih stambenih i poslovnih objekata, sa jasnim interesima u gradnji profitabilnih građevinskih projekata (manji poslovni kompleksi, urbane vile, manja urbana naselja itd.), a u skladu sa strategijom diverzifikacije rizika većeg izlaganja tržišnim fluktuacijama u samo jednom sektoru.

Tvrtka TERRA PLANT d.o.o ima licencu za građenje građevina G skupine zahtjevnosti.

Kvaliteta gradnje i općenito usluga u graditeljstvu, organiziranost i fleksibilnost u međusobnom povezivanju na zajedničkim poslovima temelj su naše konkurentnosti i očuvanja pozicija na tržištu.

Naš operativni i inženjerski tim, stekao je ogromna iskustva na izgradnji kako većih, tako i manje zahtjevnih objekata.

Osnova financiranja i prometa ostvaruje se izvođenjem radova za poznate naručitelje kako privatne investitore, tako i javne ustanove.